Video Adegan Berani Mengenakan Bikini Serta Adegan Di Atas Katil

Video Adegan Berani Mengenakan Bikini Serta Adegan Di Atas Katil

Miera Liyana kemungkinan bakal berdepan dengan kritikan daripada segelintir penonton ekoran beberapa lakonan ‘beraninya’.Antaranya babak di kolam renang yang memperlihatkan dia dalam keadaan berbikini serta adegan di atas katil bersama Fizz Fairu

Mengulas mengenai perkara tersebut, Miera mengakui pada awalnya dia berat hati untuk melakonkan babak berkenaan. Namun selepas diyakinkan oleh pengarahnya Jason Chong, Miera menyahut cabaran tersebut.

Mulanya saya berat hati nak lakukan babak itu. Iyalah, cukuplah dengan insiden baju dulu tu kan dan saya sebolehnya tak mahu lagi kontroversi. Tapi selepas diyakinkan oleh pengarah, saya ada kekuatan untuk melakukan babak tersebut.

Misalnya untuk babak di kolam renang itu, pengarah beritahu saya yang babak itu dirakamkan dari jauh (wide shot). Hanya saya dan Fizz saja yang berada di kolam sementara pengarah dan kru-kru lain hanya melihat dari atas bumbung.

Saya tak rasa diri saya dieksploitasi. Saya anggap ia satu cabaran dan sebagai pelakon saya hanya menjalankan tanggungjawab saya seperti yang dikehendaki pengarah dan skrip”, katanya ketika ditemui pada majlis previu bertempat di ecurve, malam tadi.

sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*