“NAMPAK BASAH JE UNDERWEAR TU”…TINDAKAN ANZALNA MUATNAIK FOTO SELUAR DALAM SENDIRI DI INSTAGRAM

#Anzalna Nasir, satu nama yang tidak asing lagi di dalam industri hiburan tanah air. Dan sememangnya dia mempunyai peminatnya sendiri yang sentiasa menyokongnya dalam melayari kariernya sebagai anak seni di dalam industri hiburan di Malaysia.

#Menerusi akaun Instagramnya dengan id @anzalnanasir88, dia mempunyai begitu ramai follower walaupun tidak setanding Nora Danish yang lebih hangat di Instagram, namaun Instagram Anzalna tidak kurang kecohnya.

#Klik untuk lihat imej :

#Perkara ini tercetus gara-gara Anzalna mengongsi sekeping gambar yang menampilkan idea kreatif iaitu membuat bunga dari kain bertali lilit dengan menggunakan seluar dalam. Menerusi gambar tersebut, terpaparkan seorang lelaki memakai bunga ‘homemade’ tersebut yang mana mirip wajah Azwan Ali. Jom lihat gambar tersebut.


#Gambar di atas telah dikongsi oleh Anzalna dengan caption, ‘tengah cari spender…’ dan mendapat pelbagai komen jenaka dari para peminatnya. Tidak kurang juga yang menyangka jejaka di dalam gambar tersebut adalah Azwan Ali. Malah, ada juga yang tidak sabar-sabar menantikan seluar dalam yang boleh diubahsuai menjadi bunga seperti itu akan dikomersialkan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*