Setelah Disiasat Inilah Rahsia Awek Muda Mereka Ibu 63 Tahun, Anak 41, 40, 36 Tahun Ini Menggemparkan Dunia Kerana Wajah Mereka Persis Anak Dara

Setelah Disiasat Inilah Rahsia Awek Muda Mereka Ibu 63 Tahun, Anak 41, 40, 36 Tahun Ini Menggemparkan Dunia Kerana Wajah Mereka Persis Anak Dara

Keluarga dari Taiwan ini mungkin keluarga yang kelihatan paling muda.

Pada mulanya, seorang pereka dalaman dan blogger fesyen, Lure Hsu, 41, mengejutkan berjuta-juta orang kerana rupanya yang kelihatan muda berbanding usia sebenar.

Tidak lama kemudian, ramai menyedari bukan dia sahaja yang kelihatan seperti separuh daripada umurnya yang sebenar.

Dua orang adik Lure, Sharon, 36, dan Fayfay, 40, juga kelihatan seperti pelajar. Malah, ibu mereka, seorang penari yang telah bersara, juga kelihatan muda sehinggakan ramai yang tersalah anggap sebagai kakak mereka, tetapi rupa-rupanya berumur 63 tahun.

Apa sebenarnya rahsia mereka? Dalam satu temu bual dengan majalah Taiwan’s Friday, Lure mendedahkan bahawa kunci untuk kelihatan muda ialah minum air dan makan sayuran.

Dia turut menyatakan kepentingan melembapkan kulit, “apabila kulit anda sudah mendapatkan air yang mencukupi, anda tidak perlu risau tentang penuaan dan kedutan.”

Sepertimana Lure, Fayfay juga mengesyorkan meminum air yang banyak, termasuklah segelas besar air suam pada setiap pagi. “Saya telah melakukannya lebih daripada sedekad,” kata Fayfay. “Saya minum 350ml hingga 500ml.”

Lure Hsu, 41

Fayfay Hsu, 40

Sharon Hsu, 36

Apa lagi? Boleh la cuba tips mudah ini!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*